top of page
  • Forfatterens bildeBORGNY

Fred i Norge

Oppdatert: 17. mar.

I dag er det 75 år siden det ble fred i Norge og jeg fikk hilse på selveste kongen. Denne dagen viste alle i Norge hva frihet betyr for mennesker. Nå er det fred i Norge, men vi må aldri glemme at det har vært krig. Nå kan alle barn lære fra min opplevelse fra Andre verdenskrig i Oslo.

Ill: Nina Johansen

Jeg har laget en spennende bok om mine opplevelser fra krigen som også er blitt lydbok og filmbok.

Historien passer best for barn fra 7 - 12 år, og det kan være lurt at noen voksne lytter og ser sammen med barna. Jeg vil at det skal være fred i hele verden. Da må alle mennesker i alle land snakke sammen. I bildelydboka kan man lære om krigsåra i Oslo, om hvordan jødene ble behandlet i Norge, om NS-barna, motstandskampen og mye mer. Mest av alt lærer man hvordan barn opplevde krigen. Se hele filmen her. Lyd innlest av Jon Henriksen, musikk Sindre Tollås Veblungsnes.


Jeg håper dere likte den!


Stor bamseklem fra


Borgny

110 visninger0 kommentarer
bottom of page