• BORGNY

Hoppe, klatre og leke!

Oppdatert: 1. jun. 2020

Dette er den beste dagen i livet mitt!😄😃😁😀 Mor og far har tatt oss med til Sportsparken Vegsund. Det er en aktivitetspark for hele familien hvor alle kan finne noe morsomt å gjøre.🛴🎳🥏🏌🏿‍🏃🏿‍♂️👨‍👨‍👧‍👧💕 ( read 100 + languages)


Etter at vi hadde fått bånd rundt håndleddet gikk Ivar og far rett i klatreveggen, Anna og mor sprang 🏃‍♂️🏃‍♀️inn i Trollparken og jeg i trampolineparken. Jeg måtte ta på spesielle sokker som vi fik


k kjøpt i resepsjonen før jeg begynte å hoppe. Der var både store og små trampoliner, og på hver og en av de var det barn som hoppa. Heldigvis sto det mange voksne og passa på slik at ingen skada seg.👌Inne i Trollparken var Anna i full sving med å leke og hadde mor på slep hele tiden. Mor kunne ikke gå inn i lekeapparatene, men hjalp Anna dersom hun trengte det. Der var sklier, tau, klatrevegger, karuseller og leker så langt øyet kunne se. Far knipset noen bilder. De kan du sjekke ut under her.

Jeg prøvde klatreveggen også og det var såååå kult👌😉👧 Jeg fikk en sele rundt livet og litt hjelp, og på en, to og tre var jeg på full fart opp veggen. Det var litt vanskelig, men jeg greide det til slutt.Far har sagt at jeg skal få invitere alle jentene i👩‍🦰👩‍🦳👩‍🦱👧👱🏽‍♀️👸🏽 klassen på bursdag. De har så mange fine bursdags-rom å velge i. Det er litt vanskelig å velge, men jeg tror jeg har bestemt meg 👍👍👍 Hvilket rom tror du jeg har valgt? 😉😉


Mor gikk til slutt opp i kafeen for å bestille pizza og kaffe.🍮🍪🍕 I mellomtiden gikk vi andre på kino i VR-parken. De har en sånn liten kino med bare 4 seter. Vi valgte en film med berg og dalbane. Vi fikk på oss noen rare briller før vi satte oss ned i stolene. Når filmen begynte startet setene å bevege seg og vi fikk sprutet vann i ansiktet flere ganger, og jeg tror det var noen som kilte meg foten. (Det var kanskje TROLLET i parken??😁😨😨) Vi lo og skrek hele filmen. Det var så morsomt.

Vi sprang opp til pappa etter filmen som satt klar med pizza til oss. Vi bablet i munnen på hverandre mellom hver pizzabit om alt det morsomme vi hadde opplevd.


Mor sier at det kan være lurt å sjekke hjemmesiden til Sportsparken Vegsund og bestille før man bestemmer seg for å reise dit.