• BORGNY

REBUS PÅ TELEFONEN?

Oppdatert: 1. apr. 2021

Hva er egentlig en rebus på telefonen? Jeg liker grubliser, gåter og nøtter! Ikke peanøtter da, men påskenøtter, selvfølgelig. Jeg har laget en påskerebus på telefonen flere plasser i landet. Vil du høre hvordan den virker?Det er veldig morsomt og spennende. Du må laste ned en app som heter "Voice of Norway" og så søker du på Borgny og navnet på plassen du er på. Etter at du har trykt på START, kommer det fram et kart som viser akkurat den plassen du er på. Den lille blå prikken med blå ring rundt som du ser på kartet, er faktisk deg! Og når du beveger deg, så gjør prikken akkurat det samme. Morsomt! Ikke sant.

Da er det bare å gå mot pilene. Når du nærmer deg den første pilen vil du se at den har et rødt felt rundt seg. Med en gang du går inn i det røde feltet så begynner jeg å snakke på telefonen. Da er det bare å gjøre som jeg sier :-) Og når du går ut av det røde feltet så blir pilen svart! Magisk! Ikke sant! Du er ferdig med rebusen når alle pilene er blitt svarte.Nederst på hver oppgave finner du en lenke der du kan sende inn svarene dine. Og da kan du vinne mange forskjellige flotte premier.


Gå rebusen med noen voksne. Be de voksne passe seg for biler, fly og syklende bestemødre. Frykt ikke om det dukker opp et monster eller spøkelse, de blir som regel snille om du svarer på oppgavene.


Da er det bare å finne fram jakke og sko, bære med deg mamma og pappa og komme seg til din første rebus :-)
God tur!


Hilsen Borgny