• BORGNY

Rebus på Fjellstua

Oppdatert: 25. mai 2020

Jeg har laget en helt ny og spennende rebus opp trappene til Fjellstua. Du skal finne alle punktene på kartet og finne ut hvor mange tegninger det er av meg til sammen. Når du er ferdig med rebusen, så sender du svaret inn, og deltar i trekning om en gratis billett til Sportsparken Vegsund. 🌍 translate 100+


Jeg har gått trappene mange ganger. Jeg har prøvd å telle hvor mange trappetrinn det er. En gang kom jeg til 384 trappetrinn. Neste gang telte jeg 418 trappetrinn, og aller siste gang 416. Kanskje kan du hjelpe meg å finne svaret. Da er det bare å skrive i kommentarfeltet under :-)


Jeg pleier å stoppe flere ganger på vei opp til Fjellstua og trekker pusten. Ikke fordi jeg er sliten, men fordi jeg nyter den friske lufta og den vakre byen der nede. Jeg pleier å gå trappene med pappa. Han tar bilde nesten hver eneste tur og legger det ut på Instagram og Facebook.




På toppen pleier vi å ta oss en pause, dvs. at pappa pleier å ta seg en pause. Jeg springer rundt og leker med noen av de andre barna som også er på Fjellstua. Noen ganger pleier pappa og ta meg med i kafeen der jeg får is.


Rundt oss står det mange turister fra hele verden og tar bilde av byen. Jeg har hørt at dette er blant de mest populære bildemotivene i hele verden.


Last ned appen


Det gøyeste med rebusen er allikevel å finne alle punktene på kartet. Rebusen finner du i appen "Voice of Norway". Når du har funnet alle punktene kan du sende inn svaret og vinne flotte premier.



Greier du å løse rebusen! Ta turen da vel!



Sprek hilsen fra

Borgny


Rebus laget med støtte fra Sportsparken Vegsund