• BORGNY

Walk `n win

Oppdatert: 20. mai 2020

Jeg synes at alle i hele Norge skal gå mer på tur. Jeg skal derfor lage mange forskjellige turer over hele Norge som passer for barna og deres familier. Pappa sier at er bra å gå på tur, da blir helsa bedre, sier han, og hver gang klapper han seg på magen og ler høyt. 🌍 translate 100+
Turene finner dere på «Voice og Norway» sin app. For hver tur har jeg laget noen rebuser eller oppgaver underveis. Etter turene kan du svare på oppgavene og vinne noen premier. Den beste premien er uansett turopplevelsen og alt jeg ser og lærer underveis. Sist uke så vi en rev som lusket i skogen og så fortalte pappa meg mange ting jeg ikke visste om reven.
Jeg hadde lyst til å klappe den, sånn som på bildet, men reven ville ikke det. Den løp sin vei og gjemte seg bak en stor stein.

Last ned appen «Voice of Norway” på telefonen og se om du finner en tur nærme deg.


Lykke til!

Superhilsen


Borgny

12 visninger0 kommentarer